Publieke Ondernemers


Aanmeldformulier bijeenkomst Publieke Ondernemers

 

10 juni 2016 - 12:30 tot 17:00 uur - BIM centrum de Rietvelden -
's-Hertogenbosch

Ben jij al lid? *
Leden van ons netwerk hebben (na aanmelding) gratis toegang tot de bijeenkomst. Ook voor genodigden is deze bijeenkomst gratis toegankelijk. Overige aanmeldingen zullen worden verwijderd.
Nieuwsbrief

Ter info

E-mail ter bevestiging
Let op! Om zeker te weten dat jij het bent die zich heeft aangemeld, ontvang je van ons na versturen van het formulier een e-mail ter bevestiging. Pas na bevestiging is je aanmelding definitief dus vergeet dit niet! Maak je gebruik van Gmail, check dan je mapje 'reclame' als je de mail nog niet hebt ontvangen.

Aanmelding leden
Ook als je lid bent van Publieke Ondernemers is aanmelden voor de bijeenkomst nodig. Dit omdat we met de locatie afspraken maken over het maximaal aantal deelnemers en we voor jou uiteraard een stoeltje willen reserveren!

Introducee
Als lid van ons netwerk mag je gratis een introducé meenemen naar de bijeenkomst. Ook als je zelf niet aanwezig kan zijn! Ben je introducee van één van onze leden, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Je hoeft dan geen factuurgegevens te vermelden.

Wanneer een bijeenkomst alleen voor leden is, dan staat dit aangegeven in het programma en het aanmeldformulier. Het is dan helaas niet mogelijk om als introducee mee te komen. 

Factuurgegevens
Facturatie (voor niet-leden) vindt voorafgaand aan de bijeenkomst plaats, naar het opgegeven facturatieadres. Vermeld ten minste organisatie, ten name van, postadres en e-mail adres (we versturen elektronisch). Wordt de factuur voldaan door een overheidsorganisatie, vermeld dan s.v.p. ook een kenmerk, objectcode of soortgelijk gegeven, zodat je organisatie de factuur ook kan verwerken.

Annulering
Annulering van je deelname kan tot twee weken voor de bijeenkomst kosteloos. Stuur hiervoor een mail aan info@publiekeondernemers.nl. Bij annulering binnen twee weken voor de bijeenkomst, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.