Publieke Ondernemers

Contact

Agnes van Gaalen
T: 06 – 48606036
E: info@loopbaaninbalans.nl
W: www.loopbaaninbalans.nl

Twitter: @loopbaan_in
LinkedIn profiel >>

Beschikbaar als
Zelfstandige
Beschikbaar voor
Kortlopende opdrachten, parttime opdrachten

 

Agnes van Gaalen


Ik ben een open persoonlijkheid en ga graag in gesprek met mijn omgeving om te horen en te zien wat speelt en leeft. Dat is voor mij een belangrijk vertrekpunt om mijn werk goed te kunnen doen. De mens centraal. Zelfstandig, zorgzaam en vertrouwen zijn mijn belangrijkste drijfveren. Ik ben positief ingesteld en denk in mogelijkheden. Anderen zeggen over mij dat ik een motivator ben, rust uitstraal, een coach en inspirerend. Ik hou van aanpakken en ben resultaatgericht. De combinatie van Communicatie, Loopbaancoach en Trainer is uniek en ervaar dat als een toegevoegde waarde.

Waarom ik mijzelf als Zelfstandig Publiek Professional presenteer? Ik neem graag de regie over mijn eigen werkweek en ben van mening dat kennis en ervaring binnen de overheid breed gedeeld moet worden. Ik zet mijn kennis en ervaring dan ook graag in daar waar het nodig is. Of dit nu bij mijn vaste werkgever is of in uw organisatie, in loondienst of als zelfstandig ondernemer!

Kan ik uw organisatie op een van onderstaande thema’s verder helpen? Neem dan gerust contact met mij op.

Loopbaancoach | Noloc | Pearson
"Ik geloof in mensen om wie ze zijn". De meeste kandidaten komen met een ‘gevoel’ over hun werk bij mij terecht. Een gevoel van ‘zit ik nog goed en doe ik nog het juiste’. Als jij ook zo’n gevoel hebt, help ik je graag met mijn ervaring als loopbaancoach. We gaan samen op zoek naar je loopbaanvraag en ik leef me in om te komen tot een plan van aanpak voor je loopbaantraject. Geen traject is hetzelfde, omdat geen mens hetzelfde is. De basis is dat ik in je geloof om wie je bent.

Ik ben mede-eigenaar van Loopbaan in Balans. Een bureau voor loopbaancoaching en training. Zie voor meer informatie www.loopbaaninbalans.nl

 


Trainer
Een van de leukste aspecten van trainen vind ik het overbrengen van kennis en het tot stand brengen van interactie. Een training begint voor mij met een goede voorbereiding. Inleven in de doelgroep en keuzes maken voor aanpak en werkvormen. Trainen is maatwerk. Je kunt mij vragen voor:

  • Training Loopbaan in Balans
  • WorkshopMindmappen
  • Workshop Werkmotivatie en Werkplezier
  • Workshop Elevator Pitch
  • Workshop CV in een mindmap
  • Begeleiden brainstormsessies
  • Maar ook voor het ontwikkelen van trainingen

Communicatie
Mijn kracht is om met mijn omgeving in gesprek te gaan over het vertalen van strategische of tactische vraagstukken en dit projectmatig te operationaliseren. Dit bereik ik door open transparant naar processen te kijken, maar te sturen op resultaat. Door te luisteren maar ook door gedoseerd de rollen en verwachtingen van een ieder in een totaal plaatje te plaatsen en dit helder te communiceren.