Publieke Ondernemers

Anneke van Londen.jpg

Contact

Anneke van Londen
M: 06-27043481
E: a.f.vanlonden@leusden.nl

Werkt bij
Gemeente Leusden
Beschikbaar als
ZPP'er op detacheringsbasis
Beschikbaar voor
Kortlopende opdrachten

 

Anneke van Londen

Vanaf 1 oktober 2015 werkzaam als ZPP-er : projectleider Slim ( Samen Leverancier in Mobiliteit) met Switch ( talent- en persoonlijke ontwikkeling ) om beweging en mobiliteit stimuleren binnen diverse gemeentelijke organisaties in de provincie Utrecht.

Commitement van leidinggevenden aan beweging en mobiliteit door zelf het "goede voorbeeld" te geven door functieruil. Het projectplan “Leidinggevenden in beweging brengt organisaties in beweging” is mijn idee en behoort tot een van de vijf innovatieve ideeen op het gebied van organisatie- en of persoonlijke ontwikkeling 2014 van het A+O fonds Gemeenten. Met dit projectplan zal een implus worden gegeven om meer doorstroom te bevorderen in de regio. Vanaf maart 2015 behoort mijn idee “Inkomsten genereren door mobiliteit” tot de 10 winnaars van de innovatieve ideeën op het gebied van organisatie- en of persoonlijke ontwikkeling 2015 van het A+O fonds .

Vanaf 1 oktober 2015 zal ik als projectleider het projectplan implementeren onder de naam Slim met Swich.Ben je benieuwd naar mijn idee ? Er is een filmpje van gemaakt!

 

Gemeente Leusden wil samen met buurgemeenten de interne mobiliteit stimuleren door er inkomsten mee te genereren.