Publieke Ondernemers

Ans Koetsenruijter.jpg

Contact

Ans Koetsenruijter
M: 06 - 22 93 91 53
E: anskoets@me.com

Linkedin >> 

Arbeidsrelaties
Detachering, zelfstandige
Beschikbaar voor
Parttime opdrachten, kortlopende opdrachten

 

Ans Koetsenruijter

Ik ben vastgoed adviseur in hart en nieren en jaren werkzaam geweest als zelfstandig makelaar. Daarna ben ik de uitdaging aangegaan bij de overheid. Zowel bij de gemeente Den Haag als bij gemeente Rotterdam heb ik met mijn ondernemende geest nieuw aan- en verkoopbeleid ontwikkeld.

In Rotterdam heb ik de Stadsmakelaar opgericht en daarna verschillende gemeenten geadviseerd hoe om te gaan met hun kern / niet kern vastgoed.

Ik sta in mijn kracht als ik kan verbinden tussen mensen, organisaties en instellingen. Ik maak daarvoor ook graag gebruik van mijn sterke netwerk. Ik houd van ingewikkelde klussen of verandermanagement en ben prima inzetbaar voor tijdelijke interim opdrachten of strategisch advies in verband met veranderde vastgoedmarkt, leegstand, zelfbouw en / of transformaties van vastgoed.

De 'harde' resultaatgerichte kant verbinden met de 'zachte' mensenkant is mijn specialisme. Vooral als het allemaal net even anders is dan anders, gaat mijn hart sneller kloppen en kan ik mijn strategische en creatieve vaardigheden inzetten.

Ruime ervaring als leidinggevende in de Vastgoedsector, zowel als zelfstandig (woning en bedrijfs-) makelaar als wel binnen de overheidssector.

Ik kom graag langs voor een oriënterend gesprek.