Publieke Ondernemers

Astrid Rutten.jpg

Contact

Astrid Rutten-Steijns
M: 06 43 28 46 71
E: astridruttenprojects@gmail.com
W: www.astridruttenprojects.com

Twitter: @astrid_rutten
Linkedin >>

Arbeidsrelaties
Zelfstandige
Beschikbaar voor
Parttime opdrachten, kortlopende opdrachten

 

Astrid Rutten-Steijns

Het is mijn passie om organisaties binnen het mooie publieke domein, te helpen nog beter te gaan presteren. Mijn achtergrond is HRM, ik heb zowel binnen het bedrijfsleven als binnen het publieke domein gewerkt.

Mijn werkplek omschrijft zich het beste als "het vlak waar mens en organisatie samen komen". Dat kan binnen de structuur van de organisatie zijn maar ook tussen afdelingen of zelfs tussen organisaties.

Ik help focus aan te brengen. Dat kan door middel van een periode van interim-management, het faciliteren (én vervolgens implementeren van de resultaten) van inspiratie-workshops, het begeleiden van (management-) teams of bijvoorbeeld alleen te klankborden.

Ik spiegel waar mogelijk, laat zien waar een organisatie kan gaan excelleren. Talenten van mensen staan centraal zonder dat het soft wordt maar met als doel om mensen duurzaam inzetbaar te laten zijn. Dat vraagt lef en ondernemerschap van mens én organisatie. 

Een training is nooit een training alleen. Een creatief proces is nooit een creatief proces alleen. Ik werk altijd vanuit missie, visie en strategie van de organisatie, zoek naar samenhang der dingen, wil geen losse activiteiten doen die geen bijdrage leveren aan het bereiken van die missie en visie.

Actie & inspiratie, samenhang aanbrengen, anders denken, creatief en enthousiasme zijn kernbegrippen. Morgen is een práchtige dag!!