Publieke Ondernemers

Consultancy en Advies

Wilt u als overheidsorganisatie op een innovatieve manier met mobiliteit en ontwikkeling van medewerkers aan de slag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Publieke Ondernemers helpt u graag het anders te doen. Wij adviseren uw HR organisatie en management bij de verandering van klassieke HR en mobiliteit, naar één die aansluit bij de trends van vandaag. We inspireren niet alleen uw medewerkers: Nieuwe manieren van werken vragen ook om een organisatie die dit faciliteert. We helpen bestaande patronen en oplossingen inzichtelijk maken en deze uit te breiden met nieuwe mogelijkheden.

Publieke Ondernemers kan u op verschillende manieren helpen: Van kortlopende adviesopdrachten (evt. op basis van strippenkaart) tot complete ontwikkel- en mobiliteitsprogramma's.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend voorstel.

Consultants

Consultancy namens Publieke Ondernemers wordt verstrekt door Ferdi Jansen en Frans Rewijk. Beide initiatiefnemers kunnen terugvallen op uitgebreide ervaring met mobiliteit en flexibiliteit binnen de overheid:

Frans Rewijk

Frans Rewijk

Frans heeft een achtergrond in (ICT-) projectmanagement en heeft een aantal jaren geleden de overstap gemaakt naar HRM en mobiliteit. Door deze combinatie van ervaringen weet hij als geen ander de verbinding tussen business en ICT te leggen. Hij steunt op een aantal jaren uitgebreide ervaring met projectmanagement en productontwikkeling voor een regionale HRM samenwerking in het westen van het land. Visievorming op het onderwerp mobiliteit en flexibiliteit bracht Frans onder andere aan tafel bij de Proeftuin Vernieuwende Arbeidsrelaties van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
 


Ferdi Jansen

Ferdi heeft drie jaar gewerkt als ambtenaar voor een grote gemeente en nog eens drie jaar als publiek ondernemer voor verschillende overheden. Twee jaar lang maakte hij deel uit van het projectteam Vernieuwende Arbeidsrelaties van het Ministerie van BZK.  Daar ontdekte hij de kansen en belemmeringen van 14 overheden in hun zoektocht naar zowel interne als externe mobiliteit en flexibele arbeid. Daarnaast was Ferdi tevens projectleider bij één  van de deelnemende gemeenten en mede-initiator van de Dag van de Publiek Ondernemer.