Publieke Ondernemers

Helen Verhoef-Maas.jpg

Contact

Helen Verhoef-Maas
M: 06 - 25 26 08 08
E: info@sempernova.nl
W: http://www.sempernova.nl

Twitter: @HelenVerhoef
Linkedin >>

Werkt bij
Gemeenten Gorinchem
Arbeidsrelaties
Loondienstverband, Zelfstandige
Beschikbaar voor
Fulltime opdrachten, Parttime opdrachten

 

Helen Verhoef-Maas

Het motto van mijn publiek ondernemerschap is beweging, bezieling en vernieuwing. Dit is wat ik meebreng in een organisatie, maar ook wat ik achterlaat. Ik geloof in verbinding van mensen en partijen. Netwerken van kennis en kunde maken meer mogelijk dan individuele partijen alleen. Bij transformaties en veranderingen breng ik onderstroom en bovenstroom in beeld en waar mogelijk met elkaar in verbinding zodat in transparantie verder gewerkt wordt aan het bereiken van de stip aan de horizon.

Vanuit een gedegen theoretisch kader pak ik vraagstukken praktisch aan. Ik ben enthousiast over de ontwikkeling naar overheidsparticipatie en zie daar bij veel gemeenten en maatschappelijke instellingen kansen. Door praktische werkvormen toe te passen breng ik verbinding aan tussen het gemeentehuis en de samenleving. Daar heb ik veel lol in!
 

Sinds 1997 ben ik werkzaam in het publieke domein, sinds 2007 werk ik als zelfstandig interim manager, verandermanager, organisatie adviseur en trainer. De vorm van de arbeidsrelatie is voor mij volgend op de uitdaging. Dit kan zijn als zelfstandige, maar ook in loondienst. Ik heb ervaring in het cultureel, maatschappelijk en sociaal domein. Ik maak graag kennis, laten we kijken waar we elkaar kunnen versterken en nog meer mogelijk kunnen maken!