Publieke Ondernemers

ingrid verbakel.jpg

Contact

Ingrid Verbakel
M: 06-51981031
M: 06-24837110
E: info@ingridinterviewt.nl
W: www.ingridinterviewt.nl

Twitter: @IInterviewt
Linkedin >>

Werkt bij
Gemeente Krimpen aan den IJssel
Arbeidsrelaties
Dienstverband en zelfstandige
Beschikbaar voor
Parttime opdrachten

 

Ingrid Verbakel

Ik ben 23 jaar lid van team Communicatie (parttime), in dienst van gemeente Krimpen aan den IJssel en sinds januari 2010 eigenaar van Ingrid Interviewt. Als zelfstandige heb ik veel geleerd, zowel vakmatig als tekstschrijver als van het ondernemerschap. 


De meest intensieve periode beleefde ik toen ik van april 2011 tot december 2013 hoofdredacteur was van een regionaal ondernemersmagazine. In 2014 deed ik mee aan de 1e editie van Freelancer of the Year (ik werd 46e), liet ik een nieuwe website maken en volgde ik een cursus 'Maak je website onweerstaanbaar' (nee, de mijne is dat nog niet helemaal...). Ook deed ik voor Frans Rewijk twee grote (web)tekstopdrachten (Werken in het Westen). 


Omdat ik qua ondernemerschap nog wat te leren heb, volg ik nu de cursus 'Succesvol Financieel Ondernemen' van Femke Hogema. Ik zie er naar uit om in 2016 de omslag te maken van tekstschrijver naar schrijfcoach, want helder, kort & krachtig schrijven, gericht op je lezer, is goed te leren! Ik heb gemerkt dat daar onder (zelfstandig) professionals zeker behoefte aan is. Daarom ga ik in de eerste helft van 2016 een workshop "Kort en Krachtig schrijven voor Professionals" ontwikkelen en geven.