Publieke Ondernemers

Lezingen en workshops

Publieke Ondernemers biedt een drietal lezingen en workshops welke uw organanisatie en medewerkers kennis laten maken met het geachtengoed van de Zelfstandig Publiek Professional en de achterliggende oorzaken van deze ontwikkelingen. 

De Nieuwe Overheid (lezing)

Aan de hand van verschillende trends wordt uitgelegd waarom de tijd rijp is voor de opmars van de Zelfstandig Publieke Professional en andere vormen van flexibele arbeidsrelaties. Het publiek zal zich realiseren dat wat klinkt als verre toekomst, dichterbij is dan gedacht. Thema’s die worden besproken zijn; de economische crisis, technologische ontwikkelingen, de doe-het-zelf-maatschappij en de veranderende arbeidsmarkt.

e.v.t. te combineren met workshop ZPP

 

ZPP is a way of work (workshop)

Deze workshop geeft een korte introductie van het ZPP-schap en hoe je Zelfstandig Publiek Professional kunt worden. Dit doen we aan de hand van een wederkerig drie-stappen-plan: Delen, Doen en Durven. Tijdens de workshop gaan we met behulp van social media aan slag met de eerste D (delen).

 Kan worden opgevolgd door ‘ZPP the Game’

 

Van Dikke Stront naar Vette Shit

Ferdi Jansen en/of Frans Rewijk vertellen over hun persoonlijke keuzes die bepalend zijn geweest voor hun leven en loopbaan. Hoe het Nederlandse opleidings- en arbeidssysteem hen dwong tot keuzes, waar ze achteraf helemaal niet gelukkig van werden. En hoe zij zich uit deze wereld van Dikke Stront hebben weten los te vechten en beide besloten alleen nog maar voor Vette Shit te gaan. Zij vertellen aan de hand van grappige en bizarre gebeurtenissen uit hun loopbaan, waarom zij uiteindelijk ervoor kozen om Zelfstandig Publiek Professional te worden. Met hun verhaal willen zij mensen confronteren met de dagelijkse werkelijkheid en inspireren om de regie van hun leven en loopbaan weer in eigen hand te nemen.

e.v.t. te combineren met workshop ZPP

Heeft u interesse in één van onze lezingen of workshops, neem dan gerust contact met ons op.