Publieke Ondernemers

Onze leden 

Vind de professional voor uw opdracht

Als overheidsorganisatie bent u altijd op zoek naar de juiste persoon voor de klus. Mogelijk beschikt u intern over de juiste kandidaat. Maar zo niet? Gaat u direct een inhuuropdracht plaatsen? Wellicht werkt de professional die u zoekt wel al lang voor de overheid! 

Het netwerk van Publieke Ondernemers presenteert zich op onze website met een persoonlijk profiel. Het zijn stuk voor stuk overheidsprofessionals die hun ervaring graag flexibel inzetten voor uw organisatie. 

Publieke Ondernemers beoogt niet om als tussenpersoon te fungeren voor deze professionals. U kunt dus gewoon rechtstreeks contact opnemen met onze leden om nader kennis te maken. 

Zoek een profiel

Bent u als overheidsorganisatie op zoek naar een Zelfstandig Publiek Professional met specifieke expertise? Zoek hieronder naar de juiste persoon voor uw opdracht!

Jouw profiel op onze site!

De website van Publieke Ondernemers biedt een groeiend overzicht van profielen van onze leden. We bieden ook jou de kans om jezelf als Publiek Ondernemer te presenteren aan overheden. 

Met een profiel op de website van Publieke Ondernemers laat je zien dat je in de eerste plaats een uniek individu bent met je eigen ervaringen en kennis, die de overheid iets te bieden heeft. Niet alleen voor je vaste werkgever in je huidige functie, maar daar waar het het meest tot zijn recht komt. Je bent en blijft ten slotte de onafhankelijke regisseur van je eigen loopbaan.