Publieke Ondernemers

Werken voor de overheid: dat kan anders!

Binnen de overheid is een trend gaande van flexibilisering van arbeidsrelaties, een ondernemender houding van ambtenaren en behoefte om op nieuwe manieren een bijdrage te leveren aan de publieke zaak. Deze trend hebben wij samengevat onder de noemer Publiek Ondernemerschap.

Publieke Ondernemers hebben deze trend voor jou gezet, als de pioniers van het concept Zelfstandig Publiek Professional (ZPP). Visievorming op het onderwerp heeft de oprichters van Publieke Ondernemers via verschillende wegen gebracht bij de Proeftuin Vernieuwende Arbeidsrelaties van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit heeft hen een berg aan kennis en ervaring opgeleverd, waarmee ze de ideeën verder hebben vormgegeven. Dat heeft geresulteerd in het netwerk en aanbod van diensten van Publieke Ondernemers, waar zowel publieke professionals als overheden van kunnen profiteren. 


Missie en visie

We zien de overheid als één grote werkgever en alle publieke professionals als één grote berg aan kennis en talent, die ligt te wachten om optimaal benut te worden.

Arbeidsrelaties zouden flexibel aanpasbaar moeten zijn al naar gelang de mate van zekerheid of risico die de overheidsprofessional zoekt en de organisatie wenst.

We bouwen hiervoor aan een groot netwerk van overheidsprofessionals en organisaties om kennis en ervaringen te delen en elkaar te ondersteunen bij nieuwe manieren van werken.

Lees hier onze volledige missie en visie >>

Workshops & Incompany Trainingen

DSC_6301-29.jpg

Publieke Ondernemers biedt een aantal interactieve lezingen, workshops en eenincompany bootcamp trainingen. Allen met als doel om zowel ambtenaren als overheidsorganisaties te prikkelen in hun flexibiliteit en ondernemerschap. 

Bekijk Lezingen & Workshops >>

Bekijk onze Bootcamp Training >>

Neem contact op

Naam *
Naam

Lees ook onze blogs


Publieke Professionals