Publieke Ondernemers

De volgende stap in mobiliteit en ontwikkeling

De overheid staat voor een enorme uitdaging. De samenleving verandert en we zullen mee moeten veranderen. Er worden andere competenties verwacht van overheidsprofessionals, de participatiesamenleving veroorzaakt een geleidelijke krimp, een nieuwe generatie werkenden is vooral loyaal aan zichzelf en flexibele arbeid is geen vraagstuk meer maar een gegeven.

Vertrouwde oplossingen voor mobiliteit bieden niet altijd het antwoord, of ten minste niet voor iedereen. Publieke Ondernemers biedt nieuwe oplossingen. Maak kennis met de principes waarlangs de Zelfstandig Publiek Professional regie neemt op zijn of haar carrière, leer hoe u dit faciliteert en ervaar de energie en gedrevenheid van een nieuwe generatie professionals. Samen met het Publieke Ondernemers netwerk zet u de volgende stap in mobiliteit. 

Publieke Ondernemers Bootcamp

Steeds meer overheidsprofessionals willen invulling geven aan een flexibele indeling van hun werkweek. Wisselende opdrachten en uitdagingen houden hun motivatie en inzetbaarheid hoog. De arbeidsrelatie raakt hierbij steeds meer ondergeschikt aan leuk werk en hart voor de publieke zaak. De overheid heeft behoefte aan deze flexibele en duurzaam inzetbare medewerkers. Enerzijds omdat dit goed is voor de professional zelf, anderzijds omdat de overheid hierdoor beter in staat is om in te spelen op de veranderende behoeften in de maatschappij.

De filosofie van Publieke Ondernemers is dat overheidsprofessionals hierbij zelf aan het roer staan. Door middel van de Publieke Ondernemers Bootcamp ondersteunen wij groepen medewerkers binnen uw organisatie (of netwerk van organisaties), om zelf stappen te zetten naar een ondernemender toekomst binnen de overheid. Op welke wijze de professionals dit vorm geven bepalen zij zelf. Wij bieden graag de handvatten om ze op weg te helpen. 

Bekijk alle details van de Bootcamp >>

Benut ons netwerk, het kost niks!

Het netwerk van Publieke Ondernemers presenteert zich op onze website met een persoonlijk profiel. Het zijn stuk voor stuk overheidsprofessionals die hun ervaring graag flexibel inzetten voor uw organisatie. 

Publieke Ondernemers beoogt niet om als tussenpersoon te fungeren voor deze professionals. U kunt dus gewoon rechtstreeks contact opnemen met onze leden om nader kennis te maken. 

Bekijk alle Publieke Professionals >>

Onze diensten

Consultancy

Wilt u als overheidsorganisatie op een innovatieve manier met mobiliteit en ontwikkeling van medewerkers aan de slag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Publieke Ondernemers helpt u graag het anders te doen. Wij adviseren uw HR organisatie en management bij de verandering van klassieke HR en mobiliteit, naar één die aansluit bij de trends van vandaag.

Publieke Ondernemers kan u op verschillende manieren helpen: Van kortlopende adviesopdrachten tot complete ontwikkel- en mobiliteitsprogramma's.

Lees meer >>

Lezingen / Workshops

Wilt u uw organisatie op een laagdrempelige manier kennis laten maken met nieuwe manieren van werken binnen de overheid, dan verzorgen wij graag een lezing of workshop voor diverse doelgroepen.

Lees meer >>