Publieke Ondernemers

Formulier profielpagina

Gefeliciteerd! Je bent Publieke Ondernemer geworden. We gaan allereerst een profielpagina voor je aanmaken.

Om dit te kunnen doen, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Deze gegevens kun je met het formulier op deze pagina aan ons doorgeven.

Het resultaat is dat je straks beschikt over je eigen URL naar je profiel. Deze ziet er als volgt uit: www.publiekeondernemers.nl/jouwnaam. Deze link kun je natuurlijk overal gebruiken om mensen naar je profiel te verwijzen.

Profielfoto

Helaas is het niet mogelijk om met dit formulier een profielfoto mee te sturen. We nemen daarom de vrijheid om deze in eerste instantie van je Linkedin Profiel te gebruiken. Mocht je een andere profielfoto wensen, wees ons dan voor en mail er een (in hoge resolutie) naar info@publiekeondernemers.nl

 

 

Naam *
Naam
http://
Werkzaam op basis van: *
We willen als Publiek Ondernemers graag laten zien dat leuk werk voorop staat en de arbeidsrelatie volgend is. Wel is het handig voor iedereen om te weten op welke basis je werkt en/of beschikbaar bent als Publieke Ondernemer. Geef daarom hieronder aan wat je voorkeuren zijn. We presenteren deze onder je contactgegevens op je profielpagina.
Beschikbare tijd: *
Een Publiek Ondernemer pakt natuurlijk graag opdrachten aan maar ook jouw tijd heeft zijn grenzen. Geef hieronder aan waar je voorkeur naar uitgaat.
Als je bij een overheidsorganisatie in dienst bent of daar een opdracht hebt, mogen we die dan vermelden?
We horen graag van je wat jou beweegt om Publiek Ondernemer te worden en wat je zelf uit het netwerk verwacht te halen. Deze informatie zullen we niet op je profielpagina verwerken maar is waardevol om zo gericht mogelijk activiteiten aan het netwerk te bieden.