Publieke Ondernemers

tamarahuffmeijer_1.jpg

Contact

Tamara Huffmeijer
M: 06 51 69 56 15
E: tamarahuffmeijer@gmail.com
W: www.tamarahuffmeijer.nl  
T: @huffmeijer
L: nl.linkedin.com/in/tamarahuffmeijer/nl

Tamara Huffmeijer is één van de partners van Publieke Ondernemers.

Tamara Huffmeijer


Als een van de eerste Zelfstandig Publiek Professionals van Brabant heb ik de ruimte gekregen om mijn kennis en ervaring breder in te zetten. Dat gaf me energie, vrijheid en nog meer kennis en ervaring. Sinds februari 2015 heb ik de stap gemaakt naar het volledig zelfstandig ondernemerschap. Hier was lef voor nodig, maar door te geloven in jezelf met genoeg drijfveren en weten waar je krachten liggen kom je er! Hoe dan ook!

Nu ben ik Publiek Ondernemer en zet ik me in voor een flexibele, creatieve en ondernemende overheid. Dat doe ik door overheidsprofessionals te faciliteren in het omarmen van nieuwe (digitale) ontwikkelingen door hen op een slimme, creatieve en leuke manier een andere werkwijze eigen te maken. Op die manier help ik organisaties en hun medewerkers meebewegen in de snel veranderende maatschappij, en de (ver)binding met de netwerksamenleving op te zoeken.

 

 

 

Met mijn diensten richt ik me voornamelijk op het creëren van een ondernemende en flexibele overheid. Overheidsprofessionals en hun organisaties prikkelen, inspireren, leren en experimenteren, dát is de uitdaging die ik samen met organisaties aanga. Ik bewerkstellig dat door overheidsprofessionals verschillende vaardigheden, (digitale) tools en een andere manier van denken aan te reiken om hen zo te laten ervaren hoe leuk en nuttig het kan zijn om op een andere en slimmere manier te werken. Door te luisteren, te motiveren en te ondersteunen haal ik het beste in mensen naar boven.


Ik kan u van dienst zijn in onderstaande thema’s: 

  • Het geven van workshops over social media, personal branding
  • Het geven van trainingen en masterclasses in digitale vaardigheden, slimmer werken met de iPad
  • Het begeleiden van innovatiesessies
  • Het begeleiden van innovatietrajecten op gebied van slimmer samenwerken